Du er her

Tak for godt seminar om SharePoint 2013 som intranet

Med EKF som vært var der masser videndeling og inspiration om SP13 - se materialet.

Onsdag den 30. oktober holdt Intra2 i samarbejde med EKF seminaret "SharePoint 2013 som intranet".

Vi hørte oplæg fra EKF, Videncentret for Landbrug, Mammoet Wind, Tønder Forsyning og Region Hovedstaden. Oplæggene kom godt omkring forskellige måder at udnytte SP13 - med både gode og mindre gode erfaringer.

Blandt de 50 deltagere var både dem, der allerede har implementeret 2013, dem der er i fuld sving og dem, der overvejer om tiden er inde til opgradering eller overgang til SP13.

 

Materiale fra seminaret

(Kræver login samt fuld adgang til ekstranettet)..

Skærmdump fra deltagernes intranet her
I listen er skærmdump af forsider fra deltagernes intranet samt eksempler på indhold og funktioner, som de nødigt vil miste i en evt. overgang til 2013. Se også skærmdump fra oplægsholdernes intranet.

Seminarets cases og leverandørernes input
Cases om brug af SharePoint 2013 som ESDH, socialt, digital arbejdsplads mv. Og 4 leverandørers svar på "forbedringer og opmærksomhedspunkter" for SharePoint 2013.

____________________________
Mads Richard Møllers afsluttende refleksioner:


SharePoint 2013 som intranet: Komplekst, kompliceret og kombineret

Seminaret om SharePoint 2013 viste til fulde at intranet er blevet et meget et komplekst område. Nogle af diskussionerne viste endda, at SP 13 måske er med til at gøre det hele lidt mere kompliceret…
Men det er nok blot en uundgåelig konsekvens af, at SP13 bevæger intranettet videre i retning mod en digitale arbejdsplads. Hvor virksomheden skal KOMBINE sig frem, ved bl.a.:

• Både at se SharePoint 2013 som en ’alt-i-en’ schweizerkniv OG supplere med specialværktøjer fra andre værktøjskasser.

• Både at finde og indgå et tæt samarbejde med en kompetent leverandør OG være åben for andre leverandørers kompetencer og viden.

• Både at opbygge og tro på interne kompetencer i virksomheden OG trække på andre virksomheders erfaringer og kompetencer (bl.a. via Intra2!)

• Både at se SP13 som en IT-platform (som IT skal tage ansvar for) OG som en kommunikations-, samarbejds- og videndelingsplatform (som andre skal tage ansvaret for).

• Både at se SP13 som virksomhedens interne platform OG som kontakt- og samarbejdsflade over for eksterne samarbejdspartnere.

• Både at se SP13 som en forretningsapplikation OG som et socialt forum.

Så ja, SharePoint 2013 er med til at sige farvel til det enkle intranet, som en enkelt mand eller kvinde kunne styre (med venstre hånd), og goddag til den digitale arbejdsplads, som kræver en fokuseret indsats fra hele virksomheden.

 


 

 

 

 

Udpluk af deltagernes intranet

 

Masser spørgsmål fra salen

 

SharePoint 2013 panel