Du er her

Den gode intranetforside - før og nu

Online netværksmøde

Adgang til materiale fra arrangementet:

Den gode intranetforside - før og nu

Online netværksmøde den 1. juni 2022

(Adgang kræver login og fuld adgang til Intra2.dk. Har du ikke fuld adgang, så læs om Intra2 abonnementer eller send en mail til info@intra2.com)

--------------
Materiale på Intra2.dk:


Eksempler delt mellem deltagerne:


Øvrige eksempler delt på Intra2.dk:

 


Invitationen til arrangementet var:

Forsiden er – uden sammenligning - den vigtigste side på intranettet. For nogle medarbejdere er det endda den eneste side de ser - hvis de da ikke starter dagens arbejde helt andre steder på virksomhedens digitale arbejdsplads.

Der er derfor en stigende interesse for at gøre intranettets forside til en effektiv, brugervenlig og fælles indgang til virksomhedens digitale arbejdsplads. En indgang, der giver let adgang til relevante værktøjer og information, dialog og videndeling med kolleger samt overblik over relevante nyheder om interne og eksterne forhold.

Det indebærer øget brug af personalisering og customisering samt tættere samspil og integration med en række interne og eksterne systemer. 

På dette netværksmøde ser og lærer vi af eksempler på forsider før og nu, og diskuterer såvel udfordringer som løsninger. Det gøres ud fra deling af aktuelle eksempler mellem deltagerne samt udvalgte eksempler fra de mange forsider, der er delt på Intra2.dk gennem tiderne.

Temadagen afholdes online via Teams. 


Deltagelse er gratis for Intra2 Premium abonnenter*. 

Pris for andre: 1000,- (ex moms). Læs om Intra2 abonnement.

* Hvis din virksomhed har Business Premium abonnement kan I deltage online så mange I vil.


Dagens program

 09.45: Start på dagen: Ved Mads Richard Møller
Introduktion til dagens program.

10.00 – 12.00: Den gode intranetforside, del 1 
Vi ser og diskuterer udvalgte eksempler på intranetforsider – før og nu – og hører om overvejelser og erfaringer med forskelligt prioritering og placering af indhold.

12.30 – 13.45: Den gode intranetforside, del 2

13.45 – 14.00: Opsamling og tak for i dag