Du er her

BDO: Fra Workplace by Facebook til SharePoint Online

Online Intranet SiteSeeing og netværksmøde

Materiale fra arrangementet 

BDO: Fra Workplace by Facebook til SharePoint Online

Online Intranet SiteSeeing og netværksmøde

(Adgang kræver login og fuld adgang til Intra2.dk. Har du ikke fuld adgang, så send en mail til info@intra2.com)

Materiale fra mødet

  • 28 screenshots fra de deltagende virksomheder - bl.a. med eksempler på dialog og videndeling.

  • Dele af den Online Siteseeing er optaget og kan ses af Intra2 Premium abonnenter ved henvendelse til info@intra2.com 

Invitationen til arrangementet var:

BDO har netop taget springet fra Workplace by Facebook til SharePoint Online. Det er sket efter fire års erfaringer med Workplace som primær videndelingsplatform og en grundig analyse af muligheden for at kombinere Workplace og SharePoint.

Hør og se hvorfor SharePoint Online (Modern) nu er valgt som samlet digital arbejdsplads for rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO.

Mødet holdes online via Teams


>>Tilmeld dig her<<

(Vi bruger Eventbrite)

Deltagelse på det online møde er gratis for Intra2 Premium abonnenter. Pris for andre: 1000,-

Læs om Intra2 abonnement.


 

Klik på udsnit og se full size screenshot i BDO's intranetprofil (efter login)

Fra Workplace by Facebook til SharePoint Online

Rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO er en intraneterfaren virksomhed. Helt tilbage i 2000 står deres daværende CEO i spidsen for virksomhedens første intranet, som hurtigt bliver et forretningskritisk værktøj til intern kommunikation og videndeling. Intranettet fungerer også som internt styringsværktøj for ledere, som bl.a. får status på medarbejdernes timeregistrering direkte på forsiden.

I 2015 er BDO en af de første danske virksomheder, der lancerer Workplace by Facebook til alle medarbejdere. En historie som BDO i 2017 deler på Intra2 Temadag om Workplace by Facebook.

Indtil slutningen af 2019 fungerer Workplace som BDO’s primære videndelingsplatform - suppleret med et efterhånden bedaget SharePoint 2010 intranet til nyheder.

I forbindelse med en tiltrængt opgradering af SharePoint intranettet undersøger BDO grundigt om og hvordan SharePoint og Workplace kan spille sammen. Og de vælger efter mange overvejelser at gå all in på SharePoint Online, Modern. Og dermed bliver Workplace by Facebook historie for BDO.

Rundtur på BDO’s digitale arbejdsplads
På dagens SiteSeeing får vi en grundig rundtur på BDO’s nye digitale arbejdsplads og ser bl.a. nærmere på samspillet mellem SharePoint, Yammer og resten af 365-pakken. Vi får også indblik i hvordan det nye intranet har en central rolle i at understøtte løbende uddannelse og kompetenceudvikling for virksomhedens mere end 1000 medarbejdere.

Det er intranetansvarlig hos BDO Simon Warnich, der fortæller og viser rundt. Simon var også ansvarlig for Workplace by Facebook, og vil undervejs fremhæve konkrete forskelle mellem Workplace og SharePoint Online. Herunder hvorfor Workplace savnes blandt nogle medarbejdere - og er glemt af andre.