Du er her

Den Digitale Arbejdsplads: Mødested mellem IT og forretning hos Vestas

Intranet SiteSeeing / Meet & Inspire hos Vestas i Aarhus

 

Materiale fra arrangementet

(Kræver login og fuld adgang til Intra2.dk. Har du ikke adgang, send en mail til info@intra2.com)


Screenshots


Præsentation

 


Invitationen til arrangementet var:

Vestas inviterer indenfor. De fortæller om både det organisatoriske og tekniske arbejde med deres nye, globale digitale arbejdsplads, som vi også får en rundtur på.

Det nye intranet er baseret på SharePoint Online / Office 365. Teknisk leverandør er Delegate.   

Arrangementet holdes i samarbejde med Dansk IT

--------------------------------------

Om mødet

Mange virksomheder bruger begrebet ”Digital Arbejdsplads” til at beskrive det samlede, digitale univers, som medarbejderne bruger i deres daglige arbejde.

Samtidigt er der stigende fokus på hvordan virksomheden sikrer overblik over og synergi mellem de forskellige digitale værktøjer og systemer for den enkelte medarbejder. Det er en udfordring, som ikke bliver mindre af at virksomhedens digitale resurser ikke alene befinder sig inden for virksomhedens firewall, men i stigende omfang også i skyen.

Den 7. maj kl. 10-12.30 kigger vi inden for hos Vestas i deres hovedkontor i Aarhus. Vestas er netop ved at lancere en ny, global digital arbejdsplads for virksomhedens mere end 20.000 medarbejdere. Den digitale arbejdsplads kombinerer SharePoint Online og Office 365, og erstatter bl.a. et tidligere ’on premise’ intranet baseret på SharePoint 07.

Vi hører bl.a. om erfaringer med at arbejde direkte med SharePoint Modern Sites, hvor Vestas er en af de første i Danmark. Vi hører også om det store arbejde med at udbrede indholdsansvaret til alle forretningsenheder.

Det er Anne Mette Westergaard, Intranet Manager, Group Marketing, Communications & Public Affairs og Kristian Bækmark Kjær, SharePoint specialist and Business consultant, der fortæller om det processen og viser rundt på den digitale arbejdsplads.

Program for mødet:

1) Velkomst og introduktion til dagens tema

v. Fabian Berg, Dansk IT og Mads Richard Møller, Intra2

 

2) Fra SharePoint 07 intranet til ny digital arbejdsplads i Vestas.

v. Anne Mette Westergaard, Intranet Manager, Group Marketing, Communications & Public Affairs og Kristian Bækmark Kjær, SharePoint specialist and Business consultant

  • Om forarbejdet og det vigtige samarbejde mellem IT og Kommunikation.
  • Faser og udfordringer i processen.
  • Valg af teknisk løsning.

3) Rundtur på Vestas Digitale Arbejdsplads

Vi tager udgangspunkt i brugernes veje til og rundt på den digitale arbejdsplads, og ser hvordan den understøtter de interne kommunikations- og samarbejdsprocesser. 

4) Dialog og videndeling

Ud fra oplægget og rundturen hos Vestas inddrager og diskuterer vi deltagernes egne erfaringer og udfordringer med den digitale arbejdsplads som mødested mellem IT og forretningen.

5) Opsamling og afrunding

v. Fabian Berg, Dansk IT og Mads Richard Møller, Intra2