Du er her

Om Intra2.dk

Det kan være svært at få indblik i andre virksomheders intranet. Intra2 er et fortroligt, digitalt forum, hvor virksomheder deler 'real practice' erfaringer og eksempler med hinanden.

Du kan bl.a. se data om og screenshots fra 300+ danske virksomheders intranet og digitale arbejdsplads samt 150+ udenlandske. Du kan bl.a. finde kontaktdata på de intranetansvarlige, 250+ cases fra tidligere arrangementer samt 7000+ intranet screenshots.

Samlingen er lavet af brugerne, som gennem mange år har bidraget til den fælles peer-to-peer videndeling.

Læs mere om hvordan du får adgang til Intra2.dk.

INTRA2.DK INDEHOLDER

Intra2 intranet screenshot collection

På Intra2.dk kan du se 500+ intranet via 7000+ intranet screenshots af forsider, telefonbøger, søgninger, HR-portaler, sociale sider m.fl. Det er den mest omfattende samling af intranet screenshots i verden.


Du kan sortere de mange screenshots efter bl.a. typer af indhold, virksomhedens branche, virksomhedsstørrelse, platforme og sprog. Det giver bl.a. mulighed for at se, hvordan virksomheder i din egen branche og med samme platform har løst konkrete udfordringer.

 

Intranetprofiler

Alle virksomheder, der har bidraget til Intra2 intranet screenshot collection, har en intranetprofil på Intra2.dk. Du kan søge virksomheder frem, som bruger bestemte tekniske platforme og leverandører, se screenshots fra deres intranet og kontakte deres intranetansvarlige.

 

Netværk og kontakter

Intra2.dk har mere end 800 brugere, som alle har erfaring med intranet. Du kan via mail eller LinkedIn kontakte og dele viden med kommunikations-, HR- og IT-medarbejdere, digitaliserings managers, web-redaktører og ledere inden for bl.a. organisatorisk udvikling og intern kommunikation.  


Casepræsentationer

På Intra2.dk er der et stort dokumentbibliotek, hvor du bl.a. kan finde casepræsentationer fra Intra2 arrangementer. I præsentationerne kan hentes inspiration i alt fra gode modeller og procesbeskrivelser til stikord om forankring og den tekniske platform.

 

 

 

 

 

Læs mere om hvordan du får adgang til Intra2.dk.